İşimiz Gücümüz Fuarcılık...

TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI AÇILDI!

TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI AÇILDI!

Bu yıl Türkiye’den, Türk Devletleri’nden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 154'ü kadın kooperatifi olmak üzere toplamda 180 kooperatifin Gaziantep Fuar Merkezi’nde yer aldığı Türkiye Kooperatifler Fuarı, 26-29 Aralık tarihlerinde ziyaretçilerine açık olacak.

Fuar için düzenlenen açılış programına Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile il protokolü, kooperatif temsilcileri ve diğer kurum temsilcileri katıldı.

Açılış programında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, Gazi şehri anlatan ve Büyükşehir Belediyesi’nin enerji, tarım, gastronomi alanları başta olmak üzere yaptığı hizmetleri sunan hologram gösterisi izlendi. Devamında kooperatifleri anlatan tanıtım filmleri gösterildi.

Fuar ile beraber kooperatifler önemli e-ticaret ve market temsilcileri ile tanışma, iş yapabilme imkânı bulacak, bu sayede yeni bir vizyon edinebilmeleri de ön görülüyor. Kooperatiflere fuar yolu ile üretim kapasitelerini ve ticaret hacimlerini artırarak dünya kooperatifleri arasına girebilmelerinin yolunun açılması hedefleniyor.  Kaybolmaya yüz tutmuş meslek erbaplarının ustalıklarından örneklerin de sergileneceği fuar süresince gerçekleştirilecek çocuk etkinlikleri, eğitimler ve panellerle kooperatifçilerle birlikte, fuarı ziyaret eden yediden yetmişe tüm vatandaşlara kooperatif bilinci ve farkındalığı aşılanacak.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024